23 Şubat 2012 Perşembe

Open Court - Last Meal



NBA Tv'de "Open Court" isimli bir program var. Reggie Miller, Shaq, Chris Webber, Steve Kerr, Kenny Smith, Steve Smith, Charles Barkley gibi isimlerin olduğu bir eğlence programı. Bundan bir hafta kadar önce programın son dakikalarında sunuculuğu üstlenmiş Ernie Jhonson "son yemek olarak ne isterdiniz?" diye bir soru sordu. Hani bu idam mahkumlarına bir gün önceden hangi yemeği yemek istedikleri sorulur, onun gibi birşey yapmak istediler. İlk cevap hakkı Reggie Miller'daydı. Miller patates kızartması, tavuk kızartması gibi şeyler sıraladı. İkinci cevap hakkı Shaq'e geçtiğinde sunucu Ernie Jhonson "sadece 2 dakikamız kaldı Shaq!" diye espri yaptı. Shaq şöyle inceden süzdü Ernie Jhonson'ı ve "ben sadece iri kemikliyim" diyerek herkesi yerlere yatırdı. Daha sonra saymaya başladı. Aperitif olarak brownie, sosis ve peynirli omlet, patates kızartması ve "diyet kola" olacağını söyledi menüsünün. Tabi sondaki diyet kolaya özellikle vurgu yaptı.

Bu arada "Open Court" isimli program sadece 6 bölüm olacak. Bu bahsettiğim konuşmaların geçtiği bölümün adı ise "Talest tale".

Sadece "Last meal" kısmını izlemek isteyenler için geliyor.

Dipnot: Şimdi bu yemekler genellikle "fast food" olarak tabir edebileceğimiz yemekler. Zaten çoğunu anlayabiliyoruz. Fakat Charles Barkley o kadar ilginç şeyler istiyor ki, anlamayanlar olabileceği için açıklama isteği duydum. Efendim kendisi ilk olarak "ham hogs" yani domuzun bacaklarından elde edilen bir etle yapılan yemeği istiyor. Kendisinin ikinci isteği ise yine domuzun bağırsaklarından yapılan ve fast food ile uzaktan yakından alakası olmayan "Chitlins". Bizim bumbar dolmasına benziyormuş. Daha sonra patates salatası ve mısır unundan yapılmış pancake istiyor. Üzerine birde beni ye Charles Barkley!

Dipnot2: O kadar zenci oyuncunun kızarmış şeyler istemesinin ardından Steve Kerr suşi istemiyor mu? Tabi bir mahkumsanız ve son yemeğinizi yemek istiyorsanız, çıplak bir kadının üzerinden suşi yemek daha mantıklı olabilir.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder