12 Şubat 2012 Pazar

Howard



Aktif olarak basketbol oynayan oyuncular içerisinde bir 5 yapmaya kalksak hepimizin tereddüt etmeden seçeceği ilk isim Howard olur. Nedeni belli. NBA ve dünya genelinde Howard kadar iyi bir pivot yok şuanda. Yani diğer mevkilerde inanılmaz çok alternatif var ama Howard'a rakip olacak bir pivot şuan için yok. Tıpkı Shaq'in oynadığı dönemlerdeki gibi.

Peki Howard ne yapıyor? İstediği her maçta boyalı alanı domine edebilecek bir yeteneği var fakat bunu kullanmıyor. Normal istatistiklerle takas olacağı günü bekliyor sessizce. Gerçi bunda Stan Van Gundy'nin o'na hiç uymayan oyun sistemininde suçu var. Pota altında inanılmaz bir potansiyel var ama yıllardır Orlando'nun maçı kazanıp kazanmayacağı üçlük oranına göre belirleniyor.

Howard büyük olasılıkla Bynum karşılığında Lakers yolunu tutacak All Star döneminden önce. Fakat orada da yetenekleri doğrultusunda bu kadar isteksiz oynarsa, eskisi kadar genç olmayan Kobe bile istediği yüzüğü o'na kazandıramaz.

Şu fotoğrafta gördüğünüz olay tamamen gerçek. Adam bildiğin çemberi öpüyor! Savunmada belkide Shaq'in hiç olamadığı kadar etkili olabilir. Biraz potansiyelinin üst sınırlarını zorlasa 50 sayının altına düşmez. Üstelik arkasında durabilecek sadece Perkins gibi oyuncular varken, NBA tarihine altını bırakın, pırlanta harflerle yazdırabilir adını. 7 sene boyunca ligdeki her oyuncudan daha çok potansiyeli olmasına rağmen MVP olamadı Howard.

Bir basketbol sever olarak en büyük isteğim Lakers'ın sarı formasını giymesi Howard'ın. Tabi birde Sessions takasının Lakers adına gerçekleşmesi. Gerçi yine bir Los Angeles ekibi olan Clippers'a da geçebilir. Fakat Orlando artık daha fazla direnmemeli. Gelen iyi bir teklife yollamalı Howard'ı.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder