14 Mayıs 2012 Pazartesi

Hesap Günü Gelir Elbet


Cumartesi gecesinden itibaren konuşulan dinleyip, yazılanları okudukça Fenerbahçe düşmanlığının geldiği boyutu çok daha iyi anladım. Fenerbahçe'li olduğunu söyleyen başbakandan tutun, medya kuruluşlarına, üniversite mezunundan tutun, ilkokul mezununa kadar herkes Fenerbahçe düşmanı olmuş.

Maç bitmiş, aradan 4 dakika geçmiş. Bir tane Fenerbahçe taraftarı hariç, sahaya giren olmamış. Galatasaray'lı oyuncular, saha içerisinde kutlama bile yapmış. Fenerbahçe taraftarı alkışlıyor takımını. Küfür eden var mı? Yok.

Sonra birden olan oluyor. Fenerbahçe taraftarı, sözde Galatasaray'ın şampiyonluk kutlamalarını engellemek için sahaya iniyor. Başbakanın deyimiyle, hazmedemiyor. Maç bittikten 4 dakika sonra.

Şimdi görüntüleri tekrar izleyin bakalım. Fenerbahçe taraftarı ne yapmış? Türk Telekom tribünü önüne polisler gidene kadar bir olay var mı? Hatta Bağış Erten gibi bir spor adamı diyor ki, "dışarıda polis müdahalesi başlamadan önce, tribünler takımını alkışlıyordu".

Dün yazdım bununla ilgili bir yazı. Tekrar tekrar aynı şeyi yazmanın bir manası yok.

Fakat her Fenerbahçe taraftarının birbirini uyarması lazım. Televizyon ve gazetelerin göstermediği görüntüleri, arkadaşlarınıza sizin göstermeniz lazım. Cumartesi gecesi yaşanan olayları her Fenerbahçe'li bilmeli ve ona göre davranmalı.

Evet, yerde yatan çoluk çoğun kafasına copla vuran polisti.
Hamile kadınlara dahi vurmaktan çekinmeyen yine polisti.
Çoluk çocuğun üzerine helikopterden gaz bombası atan yine polisti.
Taraftara silah çeken, polisti.
Olay çıkmasını engellemek yerine, olayları büyütmek için çabalayan yine polisti.
Telekom tribününde olay olmamış olmasına rağmen, taraftarı provoke etme emrini alıp uygulayan yine polisti.
Daha sonra Facebook'ta 55.000 adam vardı, çoğunu dövdüm diyerek sırıtan yine polisti.
Beşiktaş'a 2-0 yenildikleri maçtan sonra, tribünlerin "Fenerli dövenler parmak kaldırsın" dediğinde, sırıtarak el kaldıranlar yine polisti.

ve biliyoruz ki, bu polisler kimden emir alıyor. Kimin buyruklarını yerine getiriyor.

ve şunu bilsinler, Fenerbahçe taraftarı yıkılmadı, yıkılmayacaktır.

Bu ülke üzerinden sizler silineceksiniz, fakat yıkmak için bütün kurumlarınızı seferber ettiğiniz Fenerbahçe, her zaman bu topraklar üzerinde olacaktır.

Yeryüzünde son bir Fenerbahçe'li kalana kadar öldürseniz de, hesap günü geldiğinde, o Fenerbahçe taraftarı boğazınıza çökecektir.

Şimdi gelin tankla, hatta uçakla. Ne fark eder?

Direniş devam etmekte, edecek de.

Hesap günü senin için de gelecek sayın başbakan Çok değil, 600 küsür gün kaldı. Biz beklemeyi biliriz. Sana da son sözümüz, sandıkta görüşürüz.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder