19 Ocak 2012 Perşembe

Sow "Goygoyu" Başlasın!



Futbolcu hakkında bilgim yok abicim. Çoğunuz gibi 2-3 maçını izledim Sow'un. Zaten bu yazıda benim durumum da olup, "Sow başlasın" diye yazanlar için. Fransız ligi üstadı, Lille taraftarı ve Sow uzmanı durumundaysanız, okumanıza gerek yok.

Arada bende tabi ki Sow'un 2-3 maçını izledim, ama "hohoho(Kaan Kural gülüşü) sow başlasın" diyecek kadar bilgi sahibi değilim. Tıpkısının aynısını Güiza transferinde yaşadık çünkü.

Üniversitenin karşısındaki dandik cafede oturuyorduk Kayhan Bayrak ile. Sanırım yaz okuluna kalmıştık veya okul yaz tatiline girmek üzereydi. İspanya'da lig bitmiş, Ntvspor gol kralı olan "Güiza'nın" gollerini gösteriyordu. Çok iyi bir Fenerbahçe'li olan Kayhan'da, bende "oha ne kadar iyi topçuymuş, keşke gelse Fener'e" dedik. Sanırım Aziz Yıldırım'da aynı şeyi izlemiş olacak ki, tuttu getirdi Aragones ile birlikte. Bayram ettik ulan Güiza geliyor diye!

Sonra ne oldu? Anladık ki görünen köy kılavuz istiyormuş abi. Ulan Ntvspor bandında leblebi gibi gol atan adam, Fener'e geldi burnunun ucundaki kaleye topu atamadı.

Çoğunuz bu Sow isimli elemanın gollerini falan Youtube üzerinden izlediniz. Arkadaş o videoları hazırlayan adamlarda o kadar allayıp pullayıp gösteriyorlar ki en basit vuruşları sanırsın adam Rooney.
O yüzden heyecan yapmayın izlemediyseniz. Ben şahsen temkinliyim bu konuda. Kumaşı iyi bir topçu ama, sütten ağzım yandı benim abicim. Tevez falan tarzı bir yıldız gelmediği müddetçe kutlama yapmam.

Ha dersen, "Ulan Semih'in son hali ve Bienvenu'nün durumu sonrası Cenk İşler gelse takıma bayram ederim" o konuda haklısın işte. Hak veririm sana.

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder